Äntligen!

Imorse fick jag ett sms av min älskade kusin. Lillpojken ahde äntligen bestämt sig för att komma ut. Och fort hade det tydligen gått 20 i 5 imorse i hissen på förlossningen så födde malin sin andra lilla pojke. Efter mycket om och men :)
Detaljer och bild överlämnar jag åt Malin.

Så man fick sig en trevlig start på dagen. Har mest pillat lite här hemma. Tvättat och städat lite och påbörjat packningen. Skulle ha gått på julmarknaden och så med men jag stannar nog hemma istället. Är duktigt trött idag. Ska nog göra lite varmchoklad och sen läsa lite. Sen stryka min jobbskjorta och sedan bege sig till jobbet.

Jennie Fyller år idag! Woho! Grattis! :) Så vi ska gå ut ikväll. Oh yes. Tyvärr så är jag inte jättetaggad än men det kommer väl.

Nä ni får ha det så bra!

Ta hand om er!
//

Salt och Sött!

Lite blandade bilder!

Bilderna är i miniatyr så klicka gärna för större format!


    
Älskade Lund!                       Lejya och Lucifer myser! :)

    
Hela Havet Stormar.

 
  En Gränd            Balkong
 

Första Lussekatten!

Intogs idag! Smarrigt var det! Och varm choklad till det såklart!
Idag  ställde jag klocka tidigt för först gången denna veckan. Mitt lilla ärende gick bra och ska berätta mer om det kanske på söndag. Kom hem igen alldeles darrig och kallsvettig eftersom jag inte käkade frukost inna  jag stack. isch. Men jag käkade och sen somnade jag på soffan. Sov en halvtimme, skönt. Upp och städade. Drog fram alla fina juleljus och stjärnor så nu lyser det fint i mina fönster. Hade sån lust att packa upp alla jul grejer. Hehe Jul freak! Men det får vänta ett tag till! :) Nu ska jag äta lite mat innan jag beger mig till jobbet.

Ha det så bra!

Ta hand om er!
//