Shadows from the past..

Skuggorna från det förflutna blir större så här på hösten och denna låten är en grymt bra låt som jag relaterar mycket till. Tänker på mina syskon åren som varit. Kan alltid skriva ner en låttext  som passar när man inte orkar använda egna ord.
Låten vill jag först och främst egna åt mina syskon som levde i det.





Evanescence-My immortal

I'm so tired of being here

Suppressed by all my childish fears

And if you have to leave

I wish that you would just leave

Cause your presence still lingers here

And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal

This pain is just too real

There's just too much that time can not erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears

When you'd scream, I'd fight away all of your fears

And I held your hand through all of these years

But you still have all of me


You used to captivate me by your resonating light

Now I'm bound by the life you left behind

Your face it haunts my once pleasant dreams

Your voice it chased away all the sanity in me


These wounds won't seem to heal

This pain is just too real

There's just too much that time can not erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears

When you'd scream, I'd fight away all of your fears

And I held your hand through all of these years

But you still have all of me


I've tried so hard to tell myself that you're gone

But though you're still with me

I've been alone all along


When you cried, I'd wipe away all of your tears

When you'd scream, I'd fight away all of your fears

I held your hand through all of these years
 you still have all of me






Hipp Hurra

för Pappsen! Fullproppad av god söt marängtårta sitter jag alltså här. :) Promenaden på 4 kilometer vi vandrade innan behövdes!



Är inne på min andra bok i sagan om ringen triologin. Läser nog slut den idag. Riktigt bra är dem faktiskt. Första boken startade lite segt och det tog ett tag innan man blev varm i kläderna och ögonen svischade förbi kapitel på kapitel. Riktigt bra är jag faktiskt. Bättre än filmerna helt klart går liksom inte att jämföra det är helt två skilda saker. Men jag tycker även att dem har gjort ett bra jobb i filmerna om man relaterar till böckerna. Helt okey, vissa saker förstår jag inte riktigt varför dem har ändrat i händelserna och en del människor framstår som en person i boken och en annan i filmen och det är väl det jag stör mig mest på. Att en människa i boken framstår som snäll men i filmen är personen ond från första början.  Efter att jag har tagit mig igenom dessa böcker så ska jag ta mig an Tamar Mckinleys nya bok! De modigas rike. Det är andra delen av en fristående triologi om hur Australien formades och byggdes upp. Lite av "mot alla vindar" känsla. Riktigt bra böcker är det!




I morse runt 8 tiden så vaknade jag av att en stor klumpig hund, Kompis, störtade rätt upp i soffan och landade pladask på mig. Trevligare uppvaknande har man ju varit med om!  Fick sova en kvart till sedan kom Joakim och Simon. Jocke kom med det utmärkta förslaget att vi skulle sjunga för pappa. Vi gör ju alltid det hos mamma. Så vi barn traskade in till pappa och sjöng med en härlig morgonstämma och Kompis hoppade i takt :) Pappa blev jätteglad, det såg jag på honom. Även fast han inte är expert på att visa eller prata om sina känslor så såg jag det. Och det gjorde mig jätteglad.
Käkade frukost sen drog vi på oss kläder och gick ut i skogen med Kompis. Helt underbart! Finns det något bättre och uppiggande än en promenad? Och i skogen med vovven. Pappa hade ju med sin kamera och tog en massa härliga bilder. Måste ta tag i mitt fotografi intresse ordentligt nu! Håller på att pilla en massa med pappas kamera när jag är här. Så jäkla kul. Ska lägga upp lite bilder från promenaden och lite annat smått och gott.



Farmor och Farfar är här nu och vi har ätit en underbart god marängtårta med frukt och bär.  Alldeles propp mätt!
Ska åka hem till mina älsklingar ikväll! Mina små missebäbisar! Saknar dem. Det har varit en hektiskt helg. Mycket resande människor och socialt och inpå och så. Men trevligt att träffa släkten på pappas sida. Nu är det väl bara kompis sidan jag ska ta tag i sen börjar jag väl komma ikapp från i sommras :) Riktigt skönt att jag inte börjar jobba förräns på Onsdag, får jag två dagar att återhämta mig. Måste städa grundligt i lägenheten, min lilla Lucifer har tydligen protesterat nu när jag har varit borta. Kattafan :P Sen är det dags att påbörja minirenovering av lägenheten! Yey!


Skriver kanske mer sen ikväll när jag kommer hem. Nu sak jag ägna lite tid åt Farmor och Farfar! Älskar dem! Hel knasiga och goa!

Over and out!

Har själv tagit denna bild men pappa har mixat lite emd den
Denna bilden har jag själv tagit men pappa har fixat den lite. Från Jan o8.



Joakim iförd sina nya kalsonger jag köpte i London. HAHA! 20/9-o8
Foto:GB


Älskade Malin och Max! Saknar dem redan! :) Från Juli o8
Foto:GB


Jag på promenad i skogen. 21/9-o8
Foto:GB


Grymt härlig bild!! Jag och Joakim! Älskar honom vansinigt mycket! Min lillebror! 21/9-o8'
Foto:GB


Pappas Vovve! Kompis. Riktigt snygg bild av min far,Göran Borglin.


Nedan kommer lite bilder som pappa har tagit. Foto:GB







På resande fot

denna helgen.  Hitills har jag åkt 2 h och 20 min från Båstad till Kristianstad sen 1h och 20 min till Landskrona. Och nu sitter jag alltså här hos pappsen.¨





Igår var jag då i Kristianstad hos min käraste systeryster och hennes lilla Max. 
Riktigt drygt att pendla man blir så trött. Dock trevligt att jag får lite tid till att läsa lite.
Rullade in i K-town runt 12 tiden gick lite i stan´ med malin och hennes kompis sen åkte vi hem till Bitte och hämtade Maxis! Första gången jag träffade honom sen han blivit stor. Träffade honom första gången när han var fem månader och då sov han. Nu är han 1,5  år och en riktig liten vilde. Helt underbar unge!  Ett litet charmtroll! Blev hel såld! Han är helt underbart söt och rolig och gullig och en riktig liten Borglin! Älskar den lilla vildbatingen.
Malin klippt en kompis hund efter att vi varit och hämtat Max. Sen åkte vi och käkade Mcdonalds och handlade på Maxi.
Helt sjukt, när vi pakerade på maxi så pakerade det en snubbe framför oss sen gick han och hans sällskap in och handlade utan att stänga av ljuset på bilen men när vi gick ut så märkte vi att bilen var på?! Hel skumt.
Åkte hem och myste med godis,glass och en überhet Vin Disel på tv.
Finns det något manligare och snyggare än honom? nä,skulle inte tro det.
Natten var en klass för sig. Det började med att Max sparka mig i ögat sen låg han på mig större delen av natten. Sen gick vi upp rätt så tidigt och för en som inte är van vid det så blev det rätt tufft. Huvudvärk resten av dagen. Farmor och Farfar kom, även Farbror Anders och Jill dök upp. Skönt att få träffa familjen lite. Tog tåget mot Lund vid 5 tiden.

Hääärligt att återse gamla Lund! :) Tyckte att jag kände igen alla människor fast jag aldrig sett dom innan men människorna är speciella i Lund! Så jäkla härligt att gå där igen! home feeling! hittills denna helgen har jag känt att jag saknar livet i Lund en massa, och staffanstorp och alla gamla kompisar. Kanske flyttar ner där. Ya´ll never know.

Nu är jag hos pappsen och myser här. Har käkat Tapas ikväll och nu kikar vi på sing-a-long.Förjävla bra!

Trötter! Skriver mer imorgon kommer då förhoppingsvis läga in lite roliga bilder. :)